Keukenapparatuur Miele expert in regio Hoofddorp

Bent u opzoek naar Miele keukenapparatuur in de regio Hoofddorp? Bezoek onze showroom en ontdek de mooiste materialen, een strak design en revolutionaire technologie waar Miele voor staat. Met meer dan 100 jaar ervaring zet Miele zich in om alle keukenapparatuur zo revolutionair mogelijk te maken. Met de apparatuur van Miele gaat koken nog meer voelen als een hobby en zult u als thuiskok genieten van de technologische functionaliteiten.

AutoDos vaatwasser, zuinig en effectief vaatwassen

Miele blijft zich ontwikkelen met de focus op comfort en duurzaamheid. De AutoDos vaatwasser is zo ontwikkeld dat er tijdens het programma precies voldoende water en stroom gebruikt wordt. Dit doet Miele door middel van een ingebouwde PowerDisk die er voor zorgt dat na 1x voorprogrammeren de vaatwasser exact de juiste hoeveelheden gebruikt.

FullSurface inductie, gemakkelijk en veilig

De introductie van inductiekoken heeft de keukenbranche een boost gegeven op het gebied van veiligheid. Een probleem waar gebruikers vaak tegenaan liepen bij het gebruik van inductieplaten zijn de warmtezones. Dit probleem is verholpen door sensoren die precies aanvoelen waar de pannen zich bevinden. Daarnaast kan de gehele plaat gebruikt worden waardoor grotere pannen of schalen gemakkelijk gebruikt kunnen worden.

Gril, bak en stoom de lekkerste gerechten met Miele combi-stoomoven

De Miele combi-stoomoven schittert door flexibiliteit. Met de combi-stoomoven kan je namelijk heel gemakkelijk de lekkerste gerechten klaarmaken op verschillende manieren. Gebruiksgemak staat hierbij centraal. De stoomoven programmeert zichzelf zo dat alle onderdelen van de maaltijd tegelijkertijd klaar zijn. Je kan precies instellen wanneer je het product klaar wilt hebben en hoe gaar deze moet zijn.

Waarom kiezen voor Miele keukenapparatuur?

Miele maakt van koken een genot. Door jarenlange verbeteringen in de producten van Miele zijn deze van zeer hoge kwaliteit. Met de beste materialen en zeer strak design biedt de keukenapparatuur van Miele het gebruiksgemak en flexibiliteit die je zoekt.

Bekijk keukens bij onze klanten

Met ons uitgebreide aanbod keukens is het lastig om jouw droomkeuken samen te stellen. Om je hierbij te helpen hebben we bij onze klanten verschillende foto rapportages gemaakt. Zo kan je gemakkelijk inspiratie op doen en jouw droomkeuken samenstellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat je zo snel mogelijk kunt genieten van de lekkerste gerechten in jouw droomkeuken.

Miele keukenapparatuur kopen regio Hoofddorp?

Ben je net als ons overtuigd van de functionaliteiten en voordelen van Miele keukenapparatuur? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt natuurlijk ook onze showroom in Hoofddorp bezoeken waar wij een groot assortiment met Miele apparatuur hebben staan. Wij laten u dan graag alle functionaliteiten en opties zien die passen bij uw wensen. Samen ontwerpen we en realiseren we de keuken van jouw dromen. Maak nu een afspraak of bezoek onze showroom aan de Jacobus Spijkerdreef 200 in Hoofddorp.