Binnenkijken bij Hielke en Lydia

Even binnenkijken bij…

Hielke en Lydia. ‘Onze Italiaanse keuken van Keukenstudio Van den Bijtel is modern, praktisch ingedeeld en van uitstekende kwaliteit. Precies wat we wilden. We koken nu meer dan in onze vorige keuken!’

‘Ingrid van Keukenstudio Van den Bijtel denkt goed met je mee, geeft zinvol advies en heeft waardevolle creatieve ideeën. Ze heeft er echt kijk op. Een van de adviezen die ze gaf, is het hoekbarretje. Wij dachten zelf aan een rechte bar, met vier stoelen naast elkaar. Maar Ingrid kwam met het idee om een hoekbar te maken, zodat je elkaar kan aankijken. We zijn hier ontzettend blij mee!’, vertelt Lydia enthousiast. ‘Alle materialen zijn bovendien van hele goede kwaliteit en de keuken is perfect geplaatst. We genieten telkens van onze moderne keuken in mat actraciet.’

Uitstekend materiaal
Hielke en Lydia zijn enorm tevreden over de praktische indeling van de Italiaanse keuken. Ook het lichtgrijze aanrechtblad valt goed in de smaak. ‘Het aanrechtblad is van Dekton, van heel sterk materiaal. Je kan er gewoon een hete pan op zetten. Er blijven geen kringen achter en het is makkelijk schoon te maken. Waar we ook heel blij mee zijn, is de demper op de kastjes en de koelkast. Hierdoor klappen ze niet meer hard dicht’, vertelt Lyda tevreden. ‘De bestek-lade vinden we mooi en praktisch. De wijnkoelkast is een echte eyecatcher. Alle lichten zijn voorzien van dimmers, zodat we met fel licht kunnen koken, maar ook sfeer kunnen geven aan de keuken.‘

Moderne apparatuur
De keuken beschikt over uitstekende keukenapparatuur, zoals een combimagnetron, een inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem, warmhoudlade en Quooker. ‘We koken graag in deze mooie keuken. We zijn daardoor vaker nieuwe recepten gaan uitproberen. Koken op inductie met geïntegreerd afzuigsysteem is werkelijk fantastisch. We maken ook veel gebruik van de warmhoudlade, want met warme borden blijft je eten langer warm. Echt heel fijn’, vertelt Lydia. ‘We zijn meer dan tevreden over deze mooie en luxe kwaliteitskeuken.’