Binnenkijken bij

Carin en Ruud

Binnenkijken bij Carin en Ruud: een stijlvolle leefkeuken vol sfeer

Neem een kijkje in het nieuwe huis van Carin en Ruud, waar Keukenstudio van den Bijtel hun droomkeuken werkelijkheid maakte. Toen zij anderhalf jaar geleden het huis lieten bouwen, wisten ze al goed wat ze qua stijl en gevoel wilden. Hieronder vertellen zij samen over de keuzes die ze hebben gemaakt en over de samenwerking met Keukenstudio van den Bijtel.

Meteen een goede klik

In de zoektocht naar de perfecte keuken kwamen Carin en Ruud bij Keukenstudio van den Bijtel terecht. “We waren eerst in gesprek met een andere keukenbouwer, maar daar hadden we geen goed gevoel bij”, zegt Ruud. Carin voegt toe: “Bij Van den Bijtel kregen we dat goede gevoel wel meteen. Het is een kleinschalig familiebedrijf en het eerste gesprek verliep zo goed dat we met hen verder zijn gegaan.”

Focus op sfeer

Het stel wist qua stijl en gevoel goed wat ze met het nieuwe huis wilden bereiken.

“We komen uit een vrij modern ingericht huis en wilden daarom nu iets sfeervollers”, legt Carin uit. “Onze binnenhuisarchitect heeft geholpen met de inrichting en het ontwerp van het huis, en heeft de plaats van de keuken bepaald. Het ontwerp van de keuken hebben we daarna samen met Ingrid bedacht.”

Stijlvolle elementen

Opvallend in de keuken is de prachtige speling tussen donkere en lichte tinten. Ruud legt uit: “Ingrid van Keukenstudio van den Bijtel heeft deze kleurstelling voorgesteld en we waren direct enthousiast. In de showroom hebben we aangewezen wat we mooi vonden en daar heeft ze dit design uitgefilterd. Het lichte deel van de keukenkasten komt ook terug in ons dressoir in de woonkamer, waardoor de keuken echt in de ruimte is geïntegreerd.”

Een echte leefkeuken

De focus op sfeer is goed terug te zien in het dagelijkse leven van het stel. “We zitten vaak eerst aan de bar en schuiven dan door naar de eettafel”, legt Carin uit. “Dit gebeurt vooral als we vrienden over de vloer hebben. De grote wijnklimaatkast is een echte eyecatcher en mocht voor ons niet ontbreken. Het is echt een plek geworden om samen van te genieten.”

Persoonlijke aanpak en betrouwbaarheid

Ruud en Carin benadrukken de persoonlijke aanpak van Keukenstudio van den Bijtel:

“Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen, communiceerden helder en waren erg betrouwbaar. Ze namen echt de tijd voor ons, ondanks dat ze het overduidelijk druk hadden. Ook was het mogelijk om tussendoor nog veranderingen door te geven. Al deze dingen samen maakten de samenwerking erg prettig, vooral bij zo’n grote investering.”

“Verder viel het ons op dat je bij Keukenstudio van den Bijtel ook meteen weet waar je aan toe bent. Je betaalt voor een hoge kwaliteit en er is geen sprake van deals of afdingen.

Dat gevoel van transparantie is erg rustgevend omdat je weet dat je de keuken tegen een eerlijke prijs koopt, zonder je af te vragen of je misschien teveel hebt betaald.”

Precisie en vakmanschap

Als afsluiter roemt Ruud de precisie en het vakwerk van Gert-Jan en zijn team: “Hij heeft fantastisch werk geleverd. Hij kwam persoonlijk langs om alles op te meten en hij nam de tijd om alles precies op de juiste plek te zetten. Ook dacht hij mee bij aanpassingen. Het verliep allemaal vlekkeloos en we zijn erg tevreden met het resultaat.”

© Keukenstudio Van den Bijtel | webdesign by BRANDRS