Keukeninspiratie

Onze merken

Om je te verbazen met de nieuwste trends en innovaties in de keukenwereld doen wij veel inspiratie op. Zo bezoeken we elk jaar keukenbeurzen in Milaan. Italianen staan bekend als trendsetters en hun ideeën worden vaak overgenomen door keukenbedrijven in heel Europa. Daarom werken wij samen met exclusieve Italiaanse merken zoals Zampieri Cucine en Caccaro. Zo bieden wij jou de nieuwste keukens van de hoogste kwaliteit!

Al meer dan 50 jaar staat Zampieri Cucine garant voor het ontwerpen van keukendesign. Zampieri Cucine is gevestigd in Camponogara, Noord-Italië en staat bekend als een kleine familiefabrikant die uitblinkt in maatwerk.

Het Italiaanse keukenmerk Cucinesse, wat in 1955 is opgericht door Sergio Pazzaglia, kent een rijke geschiedenis. De jonge dromer begon zijn ambachtelijke carrière toen hij zijn eigen werkplaats opende voor meubelproductie.

Key Cucine is opgericht in de jaren ’60 en gevestigd in Vicenza. Dit merk behoort tot de pioniers van op maat gemaakte keukens.

Caccaro, een modern Italiaans familiebedrijf gevestigd in de regio Padova, specialiseert zich in op maat gemaakte kasten voor elke ruimte. Hierbij staat het volgen van de laatste trends met maximale precisie centraal.

Bezoek onze showroom

Doe inspiratie op in onze showroom! Keukenstudio Van den Bijtel in Hoofddorp heeft een ruime showroom om de nieuwste Italiaanse designkeukens te presenteren. Hier ontdek je een grote variantie aan keukenstijlen, variërend van modern en licht tot industrieel en donker. Kom langs en wij nemen de tijd voor je!

Inspiratieboek

In onze showroom en op onze website kun je volop inspiratie opdoen. Laat je daarnaast inspireren door een kijkje te nemen in ons inspiratieboek. Hierin lees je meer over wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan. Bekijk de prachtige foto’s van diverse keukens en laat je verrassen door onze stijlvolle aanpak. Haal jouw exemplaar van ons inspiratieboek nu op in onze showroom!

© Keukenstudio Van den Bijtel | webdesign by BRANDRS