Binnenkijken bij

Simona en Amihood

‘Onze nieuwe keuken is de gouden combinatie. We vonden in de Italiaanse Zampieri-keuken van Keukenstudio Van den Bijtel precies wat we zochten.’

Simona en Amihood ontdekten bij Keukenstudio Van den Bijtel de ideale Italiaanse Zampieri-keuken. Het design is elegant én comfortabel.

Renovatie

In hun oude pand wilden ze een ruime, open keuken. Ze verwisselden er zelfs een raam en deur voor om meer ruimte te creëren. ‘We wilden iets stijlvols, wat extra karakter gaf aan ons huis’, vertelt Amihood. Bij Keukenstudio Van den Bijtel vonden ze wat ze zochten. Simona, trots op haar Italiaanse afkomst, was meteen weg van het Italiaanse design.

Ferrari

Ze vergelijkt de keuken met een Ferrari: mooi én praktisch. Amihood benadrukt de details, zoals de afgewerkte randen en het granieten tafelblad. Ze vinden het heerlijk om tijd door te brengen in de keuken.

Subtiel

De oven en het koffieapparaat pasten ze zelf in. Alle andere apparaten hebben we gekocht op advies van Van den Bijtel, om goed ingepast te krijgen. Die medewerking was super, dat verliep erg goed.’ En die subtiele beige tint? Dat is ciottolo, naar een steen die je o.a. vindt aan de stranden van Calabrië.

© Keukenstudio Van den Bijtel | webdesign by BRANDRS